ITW Foils Europe

SCHITTER HELDERDER, SNELLER, BETER...

136575627Het doel van ITW Foils is uw merk te doen schitteren, door de best presterende folies, films en folielaminaten in de grafische industrie te produceren. We bereiken dit door uitgebreid onderzoek, ontwikkelen en testen om ervoor te zorgen, dat onze folie- en filmproducten als geen ander presteren op uw afgewerkt product.
Als wereldwijd leider in de productie en distributie van technisch superieure folies, films en laminaten, vertrouwen onze klanten elke dag op onze producten voor de meest veeleisende toepassingen in markten, zoals verpakking en labels.
De ondernemingen van ITW Foils maken onderdeel uit van Illinois Tool Works met als basis Chicago (Illinois). Met een jaaromzet van meer dan 17,8 miljard $, geeft ITW werkgelegenheid aan ruim 65.000 mannen en vrouwen, in meer dan 1.000 gedecentraliseerde ondernemingen en operaties in ruim 58 landen over de gehele wereld.
Door te zorgen voor exceptionele service en producten van de hoogste kwaliteit, hopen we u een partner te bieden, waar u vertrouwen in hebt om een lange termijn-relatie mee op te bouwen.

© ITW Foils Europe 2016

Top Desktop version